AKTUELNO

Zbog Ane je u stanju sve da uradi, pa čak i da ne razgovara sa majkom.

Ana Korać tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara" saznala je da se Kristina Kija Kockar, sa kojom je bila u odličnim odnosima, naljutila na nju. Takođe, Koraćeva je čula i stav majke njenog dečka Davida Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Biljana Dragojević ne želi da prihvati Anu za snaju, jer joj se više sviđa Stanija Dobrojević, a o svemu su nakon emisije Ana i David odlučili da razgovaraju. Dok je on bio na doku, a ona na ivici ostrva, David je savetovao Anu kako da se postavi i šta da priča kada je pitaju za prijateljstvo sa Kijom koje je puklo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ovde sada na žiletu, jer ćeš ti biti loša ako nešto kažeš protiv! I za njega (Slobu) i za nju (Kiju) ispašćeš kao Pavle. Moram da pričamo ovako... Nemoj da brzaš i ništa nemoj još. Videćemo koliko, šta i kako - govorio je David Ani.
To je za mene smešno! To je za mene peti razred škole. Ja to ne radim tako, ja radim to drugačije, a videće kako kada izađem napolje! - izjavila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je u nastavku rekla Davidu kako joj se ne dopadaju komentari njegove majke, posle čega je David istakao kako ih niko neće razdvojiti pa čak i njegova majka. Tokom razgovora Koraćeva je pokazivala srednje prste i govorila da je to namenila svima koji se protive njihovoj ljubavi.

I tvoja mama je katastrofa! Previše se zaigrala i to što je rekla za Staniju je rekla zato što sam ja u svađi sa njom. To je odvratno! Šta je moja mama trebala da radi kada je Ljuba rekla da si p*der? Pušite mi k*rac svi, nećete me razdvojiti od Davida! Svima k*rac, svima! - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da si od g*vana, volim te najviše na svetu! Ne bih te menjao! Odvratno, ne može ona da sudi! Videće ona sve kada izađem i kada ne odem kod nje. Odlučio sam da stavim tačku na sve! - pričao je David o svojoj majci.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ana Korać

'