AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

U toku prethodne noći Suzana Perović i Miki Đuričić odlučili su da stave tačku na svoju vezu, a sve zbog manekena Tomislava Panića kome se obratila za upaljač, a trebalo je da ga ignoriše jer je on u sukobu Mikijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog ovoga je Đuričić bio vidno nervozan i razočaran, a kada je sedma sila u emisiji ,,Pitanja novinara" upitala Suzanu da prokomentriše ove navode, ona je istakla da ne prihvata raskid.

Došlo je opet do nesuglasica, svađe. U poslednje vreme se dosta svađamo i ovo odvajanje će nam dobro doći da razmislimo o svemu i da spustimo tenziju. Što se mene tiče, raskida nema, ne znam šta je on rekao? Smara me ovaj način življenja, ako se on zavadio sa pola kuće, ne znači da ću i ja. Ako on smatra da ga ne poštujem, okej. Ja smatram da ga poštujem, ali ako je uzrok Toma Panić, onda ništa nije ni vredelo. Toma je mlad momak, ne može da bude ljubomoran na njega. On i ja smo imali jednu uspešnu saradnju. Ja sam duplo starija od njega. Ja svojim gestom i ponašanjem nisam pokazala da bi on trebalo da bude ljubomoran - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Suzana Perović

'