AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno!

Zbog zadatka kauboji i indijanci, ovonedeljni vođa David Dragojević i njegova devojka, koju je proglasio za omiljenu osobu, Ana Korać, nisu imali prilike da uživaju u privilegijama njegovog vođstva i provedu nedelju u Hotelu. Zadrugari su spavali u odvojenim prostorijama, kauboji u sudnici, indijanci u pabu, a Koraćeva je bila član kauboja, dok je David bio u indijancima.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Nakon tajanstvenog poklona, Stanija dobila još jedno IZNENAĐENJE! Bivši zadrugari joj pokazali koliko im znači! (VIDEO)

Dok se u Beloj kući odvijala proslava rođendana Stanije Dobrojević, mladi ljubavni par iskoristio je priliku da se osami u hotelu i uživa u svojoj ljubavi. Ana je u jednom trenutku odlučili da svom dečku ispriča san koji je ostavio jak utisak na nju.

Bože, kakav san. Sanjam da ja imam bebu. Kako odjednom beba, kako nisam videla da sam trudna? Bože, sa kim sam bila, otkud beba odjednom? I sad ja kontam, na koga liči ova beba? Plava, ima plave oči, plavu kosu, sa kim sam ja ovo bila pre "Zadruge"? Ne znam da li je tvoja, kako tvoja, kad sam ja otpočetka trudna - ispričala je Davidu Koraćeva.
Mi ćemo imati malu bebu sa crvenom kosom i plavim očima - prokomentarisao je ushićeno Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Hoće li dvoje zaljubljenih zadrugara napraviti prinovu koju Ana priželjkuje, videćemo u daljem toku "Zadruge".

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! M.P.

#Zadruga 2

'