AKTUELNO

Nedeljka nije birala reči kada je Luna Đogani u pitanju!

Odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića, jednog od najintrigantnijih parova rijaliti programa "Zadruga 2", iz dana u dan je sve zategnutiji. Njih dvoje neretko upadaju u nesuglasice, a Lunini napadi histerije su sve učestaliji. O tome koliko je Marko spreman da se nosi sa ovom situacijom i dokle seže njegova tolerancija kada je ponašanje njegove drage u pitanju, razgovarali smo sa njegovo majkom Nedeljkom Miljković.

Njeno ponašanje poslednjih tri dana apsolutno ne opravdavam. Ne mogu da verujem da on nju toliko trpi, a nije kriv. Što dozvoljava da ona njemu to radi? Doći će u situaciju da bude Sloba, ako sa ovim ne prekine, biće Sloba. Ona igra igru, sa njene strane je igra, a on se jeste zaljubio i zbog toga dozvoljava ovo što ona radi - rekla je Nedeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođa Miljković je istakla i da njen sin definitivno treba da stavi tačku na odnos sa Đoganijevom i da bi njoj bilo pametnije da se okrenula porodičnom životu i odgajanju dece. Navela je i da je Marko došao u sukobe sa ostalim cimerima, upravo zbog Lune.

Apsolutno treba da završi sa njom. Ja bih njemu mogla da poručim da prva njena sledeća greška bude apsolutni raskid i razlaz. Zašto bi on nju trpeo? Ko je ona da kaže da on sa njom ne može da razgovara kao sa Draganom i Tomom? Marko ima diplomu, a šta ona ima? Bolje da je rodila jedno dete sa Slobom i da sedi kući i izvodi dete nego da ide od rijalitija do rijalitija. Ako je neko njihovu vezu podržao, to sam bila ja. Sa njim se ponaša apsolutno isto kao sa Slobom - navela je Nedeljka i dodala da Marko ni prema jednoj zadrugarki nije gajio emocije, samo prema Luni.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MNOGO TOGA BI MI OPROSTILA, ALI... Ša otkrio preko čega mu supruga nikada ne bi prešla! (FOTO)

On se sa polovinom zadrugara zbog njene ljubavi zavadio, da bi ona njega posle opet napala. Ni sa jednom od njih tamo nije bio u nekom zaljubljivanju, ali je ogromna šteta što sada jeste - ispričala je Markova majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je ranije pominjala da bi volela da živi sa Markom u njegovom rodnom gradu, Brusu, a Nedeljku smo pitali da li bi ona bila saglasna sa tom idejom mlade Đoganijeve.

Apsolutno ne. Može ona da dođe u Brus, ali u moje dvorište ne! Na kapiju ne. Sama je ovo tražila - završava Nedeljka Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: M. Stanković

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga 2

'