AKTUELNO

Jovanovićeva smatra da je Đuričić pogrešno protumačio njen gest.

Tokom jučerašnjeg dana Miki Đuričić je u Beloj kući proslavio svoj 42. rođendan koji je bio propraćen punom trpezarijom i mnoštovom poklona. Kako je hrane ostalo da se svi zadrugari mogu i danas počastiti, Dorotea Jovanović je odvojila veliku porciju hrane rekavši da je to izvojila za nekolicinu zadrugara.

Miki je imao uslov kada je u pitanju njegova hrana, a to je da se ne sakriva ista po štekovima, te je ovaj Dorotein gest Miki pogrešno protumačio i iskritikovao je. Jovanovićeva je zbog ovoga povela razgovor sa Jovanom Tomić Matorom i raspakala se.

Foto: TvPink Printscreen

Ti i Miki ste preterali. Baš ste bezobrazni. I ti i Miki ste zadrti. Prvo ja tu hranu nisam uzela za sebe nego za druge. Kako vas nije sramota da nabeđujete za hranu i da sumnjate. Stvarno sramota! - govorila je plačljivim glasom Dorotea.

Nakon toga, ušla je i u verbalni sukob sa Mikijem koji ju je izveo iz takta, pa je bacila flašu i gurnula sto koji se našao ispred nje.

Ja nisam rekao da ti vratiš tu hranu. Ja sam rekao da se moja hrana ne drži iza kreveta - pričao je Miki.
Neko je rekao da može da se odvoji hrana. Sve što sam odvojila za sebe, ja sam podelila sa drugima. Marš od mene svi - vrištala Je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRECRTALA GA ZA SVA VREMENA! Matora ogovarala Ša, pa donelu ovu odluku: On za nju VIŠE NE POSTOJI! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Dorotea Jovanović

'