separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

STANIJA BOJKOTUJE MIKIJEV ROĐENDAN! Nije želela da prisustvuje njegovoj proslavi, evo kako je on na to REAGOVAO! (VIDEO)


Svi uživaju u proslavi dok je ona danas mrgud!


U najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi" trenutno se održava proslava rođendana Mikija Đuričića, koji je danas napunio 42. godine. Mikija su dočekala mnogobrojna iznenađenja kako od njegovih cimera tako i od njemu dragih osoba koje se nalaze napolju, a on nije skrivao ushićenje.

Autor: TvPink Printscreen

Ipak, pojedini zadrugari nisu želeli da prisustvuju ovoj proslavi, a jedna od njih je i Stanija Dobrojević, koja sa Mikijem nije u korektnim odnosima. Naime, Stanija je odlučno rešila da ne želi da prisustvuje rođendanskoj proslavi pčelara iz Kupinova s obzirom na to da su se žestoko posvađali. 

Podsetimo, Stanija je Mikija žestoko izvređala, rekavši mu da je "ološ" i "seljačina iz Kupinova" što je njega veoma iznerviralo, te ju je nazvao "ku*vom" što je, tokom prethodne noći, učinila i Dragana Mitar.

Autor: TvPink Printscreen

Ipak, čini se da Miki ne mari previše što se Stanija nije našla na njegovom rođendanu, te sa svojim dragim prijateljima uživa u danu kada je sve posvećeno njemu, što možete videti u nastavku.

Pored Stanije, ni Ljuba nije želela da prisustvuje Mikijevoj rođendanskoj proslavi, a čini se da mu ni ona ne fali. 

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti