AKTUELNO

Nije mogao da podnese njeno zvocanje od ranog jutra.

Malo nakon što je u Beloj kući David Dragojević imenovan za novog vođu, došlo je do žustre rasprave u rehabu između Suzane Perović i Mikija Đuričića. Sve je počelo bezazleno - budući da se Miki tek probudio, izrazio je želju da popije prvu jutarnju kafu, koju nije imao. Zbog toga je Suzani predložio da pita Radu Vasić da im pozajmi, što je ona odbila u više navrata.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako ti kažem da neću da tražim Radi, idi pa traži! Miki, lepo ti kažem da neću da tražim ženi, je l' si lud?! Šta gledaš u kameru, što se derem?! - urlala je Suzana, koja je optužbom da Miki gleda u kameru uspela da ga isprovocira do srži.

- 'Ajde goni se u pičku materinu, je l' si čula?! Pogledao sam zbog zvuka - odbrusio joj je Miki, posle čega je Suzana nastavila da drami.

Foto: TvPink Printscreen

- Seljačino jedna, nosi se ti u tri! Vidi majmuna jednog! Što si tako odvratan čim otvoriš oči?! I mene boli mozak od tebe, pa te gledam! Šta se dereš, marš ti tamo gde si me oterao, seljačino jedna! Je l' sam ti rekla da me ne psuješ više?! Nauči se kako se razgovara sa ženom - pridikovala mu je Suzana.

- Nemam tolerancije više na tvoje gluposti - nevoljno je rekao Miki, nakon čega je Suzana sela ispred rehaba, gde je nastavila da gunđa.

Foto: TvPink Printscreen

- Svaki dan me nešto opsuje, đubre jedno! Ti si takvo đubre, ti to namerno radiš, prostačino jedna - siktala je Perovićka.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. T.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Suzana Perović

'