AKTUELNO

Svojom izjavom je isprovocirala Karađorđa Subotića.

Večeras je Veliki šef omogućio Karađorđu Subotiću da vidi svoju ćerku, Aleksandru Subotić putem telefonskog poziva, tokom kog njena majka, Ljuba Pantović nije prisustvovala. Urednika portala Pink.rs i novinara, Darka Tanasijevića zanimao je razlog zbog čega Pantovićeva nije htela da se obrati Aleksandri.

Foto: TvPink Printscreen

Jesam, imala sam potrebu, ali nisam to htela da uradim, zato što smatram da se ovde mnogo zaigrao i to traženje poziva koje je usledilo. On je počeo da traži te pozive, pošto je dobio pitanje zbog čega ih ne traži. Ja sam po tom pitanju već rekla sa kime i gde ja tražim te pozive, ne mašem ovde po imanju. Čak je i večeras to izjavio da je deo njegove igre. Skoro je izjavio da to što vređa žene da je i to taktika, kako bi ga zvali u sledeće rijaliti... Nisam htela da izazovem hiljadu stvari koje smatram da bih ja uradila. Smatram i nadam se da je Aleksandra otišla odakle je trebalo da ode. Večeras je indirektno potvrđeno da je otišla i sad mogu otvoreno da kažem da sam još srećnija - izjavila je Ljuba.
Mene ne zanima Ljuba, hteo sam da čujem svoje ćerke, čuo sam se sa Aleksandrom, presrećan sam zbog ovog poziva - odgovorio je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'