AKTUELNO

Nisu štedeli reči!

Tokom emisije "Gledanja snimaka", sukob između Marijane Zonjić i Baneta Čolaka kulminirao je kada je zadrugar izneo tvrdnje da je sa Zonjićevom više od 20 puta pre rijalitija imao s*ks. Marijana je to oštro demantovala, a mi smo imali priliku da razgovaramo sa njenom majkom, Dejanom Zonjić koja nam je ove priče takođe opovrgla.

Vi znate koja je Banetova istina. Šta je pričao za Zerinu i sve redom, pa se ispostavilo da nije tačno. On kad zine laže, ali nema veze. Ja sam joj majka, ja bih sve to znala. Oni se poznaju od ranije. Ona je išla na svirke sa njim i Gagijem, upala je u grupu "Funky G" i pevala je sa njima u Makedoniji - istakla je Dejana i dodala gde se nalaze sporni apartmani koje je Čolak pominjao u sukobu sa Marijanom:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Apartmani su bili u Makedoniji, koje je gazda obezbedio i Bane je bio sa Marijaninom drugaricom. Ona je njemu pružila ruku, Marijana ga je podigla iz mrtvih, zar se tako prijateljstvo vraća. Možete misliti koliko je kreten išao daleko, čekaće ga jedna lepa tužbica, za sve one neprijatne priče - bila je Jasna Marijanina majka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Po Banetovim tvrdnjama čak je Marijanin otac, Aleksa Zonjić gledao kako ga ona zadovoljava. Međutim, Aleksa je kao i njegova supruga demantovao ove Čolakove priče na pominjući da je i za Nenada Aleksića Ša spremio tužbu.

Ja znam Marijanu, ono je sve laž od početka do kraja. Njemu i majka priča nemoj da lažeš, a on i dalje laže. Ono je toliko providno da je meni krivo samo što se Marijana kači na tu priču, umesto da prećuti. Bane je jedna budaletina, on je spreman na sve samo da bi opstao. I za Ša sam spremio tužbu, prvom prilikom kada budem mogao da odem do Beograda, on je opet ozbiljniji čovek, a ovo je jedna budaletina - istakao je Aleksa.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA ĐOGANI OVO NIKADA NIJE DOŽIVELA: Ovaj rođendan će pamtiti DOK JE ŽIVA! U ponoć se svi zadrugari digli na noge i ovako je iznenadili! (VIDEO)

Dejana i Aleksa Zonjić su istakli da će pravdu za ove klevete potražiti na sudu i da Marijana ovakve optužbe od strane Čolaka, nije zaslužila jer je uvek bila tu za njega kada mu je to bilo potrebno.

Pink.rs

#Bane Čolak

#Marijana Zonjić

'