AKTUELNO

Zahvalna mu je na iskrenom odgovoru.

Kada su se ugasila svetla u spavaćoj sobi, većina zadrugara je leglo da spava. To su uradili  Vlada Todorović i Zerina Hećo. Ipak pre toga su našli koji minut da razgovaraju o svom odnosu, tačnije vezi koju su prekinuli.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vlada je zamerio Zerini to što ona uvek gleda sebe i nikada se ne pita kako je njemu kada pored nje bude izložen komentarisanju od strane cimera.

Ti uvek sve uradiš po svom. Nikada me ne slušaš. Ja nemam ništa od ovoga i hoću da te savetujem. Nemam problem ako mi neko nešto zameri. Opet je priča o tebi. Šta je sa mnom - govorio je, pa upitao Vlada.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam samo povređena do sinoć, to je to. Pa kaži šta je, hajde, koji problem imaš? Da li si zaljubljen - upitala je Zerina njega.

Vlada je odlučio da bude brutalno iskren, pa joj je priznao da nije reč o zaljubljenosti, već o simpatijama i da ima želju da sa njom ima nešto više od toga, doduše ne u rijalitiju.

Nisam, ali ti kao žena mi se jako dopadaš. Želeo bih da sa tobom imam nešto. Nisam takav da idem sada da crtam srca, kuvam kafe. To je više brak. Hoću da ti kažem da ti mene ne kapiraš. Ja sam drugačiji čovek. Da li misliš da bih ja sve ovo trpeo da sam ravnodušan. Ja tebe mnogo poštujem, ali ja hoću što pre da odem odavde. Neću da igram rijalitija. Ovde ne mogu da budem ono što jesam. Znaš i sama sve - rekao je on, a Hećo je počela da plače i priča:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dobro, bitno mi je da si došao. Mogao si da kažeš da te boli k*rac. Ja nalazim krivca u sebi. Slaba sam i plačem. Tvoje prisustvo mi prija, imam unutrašnji mir - govorila je Zerina u suzama.

U video-prilogu koji se nalazi ispod pogledajte o čemu su još pričali pre spavanja.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Zerina Hećo

'