AKTUELNO

Matoroj je bilo drago što pevačica ima lepo mišljenje o njenoj devojci, budući da su njih dve imale konflikt.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Jovana Tomić Matora je bila znatiželjna šta njena cimerka Zorica Marković misli o njenoj vezi sa Sanjom Stanković, ali i o njoj kao osobi, budući da su njih dve imale konflikt. Time je želela svojoj drugoj polovini da dokaže koliko njih dve zapravo izgledaju skladno u očima drugih zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Videla sam da si se istinski radovala kada smo se pomirile. Ja bih volela da mi posle svega šta misliš o Sanji - pitala je Sanja Zoricu.
Sanja je nešto drugo u odnosu na prethodnu sezonu. Ja sam rekla za Sanju da je tuta muta. Ona je sada propričala. Sanja je veoma kulturna devojka, lepa. Mislim da imate divnu emociju i da treba da je čuvate. Ne mislim da ona tebe manje voli. Stalo joj je do tvoje pažnje i ona ne bi mogla bez tebe. Meni ste obe drage - ispričala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Zorica pričala, Matora je povremeno gledala u Sanju, pa su se zagrlile i uživale u hvalospevima Markovićeve.

Pročitajte još: Zerina PREPLAKALA noć na Vladinom ramenu! Dok je zadrugarka UCVELJENA GRCALA U SUZAMA, Todorović pokušao da je oraspoloži, pa joj dao najbolji lek! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'