AKTUELNO

Ne podržavaju njenu odluku.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Savo Perović je imao pitanje za Ljubu Pantović i Karađorđa Subotića, roditelje Aleksande Subotić. Njega je zanimalo zašto se njih dvoje ne angažuju više oko toga što njihova ćerka još živi u porodičnoj kući njenog bivšeg dečka Davida Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto nijednom nisi potencirao da dobiješ poziv sa Aleksandrom ili bratom da bi razjasnio situaciju - pitao je Savo.
Tražio sam, nije mi se odazvalo Drvo. Znam gde je moja ćerka. Ne znam koji je razlog, verovatno je problem vrtić u koji ide Magdalena. Smatram da je moja ćerka karakterna, ona nema šta tamo da traži. Davidovo pravo je da se zaljubljuje i odjubljuje - odgovorio je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Znam kako moja ćerka razmišlja i logikom sam spojila neke stvari. On ato ne može da radi sama, neko to aminuje - rekla je Ljuba aludirajući na Dragojevićevu majku.

David je odbrusio Ljubi da reši probleme sa svojom ćerkom i da ne spominje njegovu majku.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Dok su se ostali veselili, Luna i Marko se osamili ispod jorgana! Iskrali se sa rođendana, pa u hotelu radili OVO! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'