AKTUELNO

Santana ne da na sebe, pa je na sve načine pokušao da je uvredi.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Kada je došao red na Lepog Miću, on je svoje pitanje uputio Zorici Marković. Naime, pevač je bio znatiželjan šta Zorica misli o Bori Santani, sa kojim je nekoliko puta bila u žestokom sukobu.

Foto: TvPink Printscreen

Šta misliš o Bori, bez ikakvog uvijanja. Kakav je Bora čovek - upitao je Mića Zoricu.
On je bio moj favorit, beskrajno simpatičan. Smatram da preteruje, ne treba da preti. To je ono što mene iritira kod njega. Inače, nemam ništa protiv. Niti smatram da je dobar pevač, niti dobar glumac. Ne znam njegovu ulogu ovde. On se samo nameće. On ne zna gde je pošao, a gde došao. Odlično vodi radio "Amneziju". Njegovo ponašanje prelazi granice ukusa, pa postaje neukusno. Zna da bude vrlo pokvaren, da prenese nešto pogrešno. Njegov i moj sukob je počeo kada sam primetila da me indirektno provocira - prokomentarisala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si super pevač, ali ne radiš ovaj posao bolje od mene. To može da ti se svidi, a i ne mora. Ne mogu da podnesem da ti takve stvari iznosiš o meni i mom poslu. Ti kažeš da se ja ovde namećem. Mislio sam da je razlog dok smo bili u svađi to što ne možeš da se suprotstaviš Mikiju, pa udaraš na mene. Ljubomorna si žena! U životu imaš sve, ali si ljubomorna - dodao je Bora, a onda je Zorica osula paljbu po ovom zadrugaru:

Foto: TvPink Printscreen

Ti si biseksualac, nemoj to da kriješ više. Ti si ženomrzac! Idi i dalje u kupatilo i gledaj Brendonov k*rac - provocirala je Zorica.
Jesam bre, priznajem - odgovorio je besno Bora.

Ovaj razgovor proizveo je novu svađu između Zorice i Bore, a kako će se odvijati njihov odnos, ostaje da saznamo tokom narednih dana.

Pročitajte još: RASKOL PRIJATELJSTVA ZBOG LUNE? Marko priznao Tomi da li ga GRIZE SAVEST što je ušao u vezu sa Đoganijevom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'