AKTUELNO

I sve to zbog sitnice.

Nakon porodičnog sastanka Branislav Radonić Brendon otišao je do spavaće sobe kako bi okačio sliku na kojoj je napisao svoj profil na Instagramu.

Marko Stolić nije želeo da mu dozvoli, jer je Brendon hteo da skine njegovu sliku kako bi okačio svoje. Stanija Dobrojević molila ih je da se ne svađaju, ali njih dvojica nisu hteli da prestanu.

Foto: TvPink Printscreen

U jendom trenutku, David Dragojević prišao je i povukao Brendona, međutim, on nije hteo da popusti, te se vratio do zida na kom je hteo da okači sliku. Iziritiran, Stolić je gurnuo Radonića koji je pao i počeo da viče da ga boli noga.

Boli me noga! Ne mogu da ustanem na nogu - vikao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Obezbeđenje je odmah odreagovalo, pomoglo je stanaru Bele kuće da se osloni na nogu, tako da je sve prošlo u najboljem redu, bez većih posledica. Mina Vrbaški takođe se uključila u raspravu, te mu je otimala sliku iz ruke. Kada se situacija smirila, Brendon ih je u svom stilu isprovocirao sledećom izjavom.

Ni ne treba mi Instagram, pored vas b*lida koji mi pravite reklamu - odbrusio im je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZERINA POTPUNO ODLEPILA! Popela se na sto, unosila zadrugarima u lice i na njih urlala IZ PETINIH ŽILA! Doživela pravi NERVNI SLOM! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'