AKTUELNO

Sigurno mu neće ostati dužna!

Zadrugari su zaseli za velikim stolom u dnevnoj sobi Bele kuće i održali porodični sastanak. Kako će se kroz koji dan navršiti kraj mandat Lune Đogani, trebalo je da zadrugari prokomentarišu njeno vođstvo, ali i međuljudske odnose.

Nakon što je Bane Čolak samouvereno ustao i rekao da će mu se po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga 2" mnogi njegovi cimeri izviniti, jer su ga nepravedno osudili, nastavili su da ustaju jedno po jedno kako bi izneli svoje mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Luninog vođstva ove nedelje, meni je bilo sve okej. Meni je Marko dobar drug. Što se tiče mojih međuljudskih odnosa, ja se nisam preterano vezivala ovde za ljude. Ovde su ljudi zarad rijaliti spremni na sve. Ovaj februar mesec je bio katastrofa, mnogi odnosi su se zategli i 'ajde sada, svi jedni na druge udarali - ispričala je Rebeka Popović.
Ja nisam mala, ja sa Sanjom rešavam problem sama. Hvala svima koji su bili tu, Ana, Zorica, Ljuba, Savo koji je prišao da me zagrli. Ona i ja smo rešila problem, prema tome ne trebam nikog da mi to govori. Što se tiče Luninog mandata, moram da pohvalim, jer je ove nedelje kuća bila stvarno čista, pogotovu kuhinja, nemam šta više da kađem, nemam sad neke velike sukboe sa zadrugarima - izjasnila se Jovana Tomić Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nemam problem ovde ni sa kim. Uživam sa Davidom ovde i prelepo mi je, ne bih ništa menjala. Apsolutno mi je prelepo ovde i jedva čekam da David završi ono što je počeo, da mi pokaže. Dobila sam najveći budžet i prezadovoljna sam  - ispričala je Ana Korać.
Brendone, stoko, jer si bacio hranu, pa je zato ova nedelja bila lovačka. Što se tiče Zerina, ona tako pada, to radi stalno, zato i neću da ulazim u to više. Plače za Vladom kao da su bili deset godina zajedno. Što se tiče Lune, bilo je sve top, nemam nijednu zamerku - bio je kratak David Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Verovtno bih to uradio ponovo, jer sam išao srcem i negde bih voleo da ne komentarišem mnogo o ovome i voleo bih da me izuzmete iz ove priče, ako je to moguće - izjavio je Vladimir Todorović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZERINA POTPUNO ODLEPILA! Popela se na sto, unosila zadrugarima u lice i na njih urlala IZ PETINIH ŽILA! Doživela pravi NERVNI SLOM! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'