AKTUELNO

Ljubomora je obuzela!

Tokom dana Luna Đogani, Marko Miljković i Pavle Jovanović razgovarali su o njihovim planovima koje bi trebalo da sprovedu u delo po izlasku iz Bele kuće.

Međutim, u toku razgovora, Jovanović znajući da je Miljković čovek koji voli noćni život, želeo je da se našali sa blogerkom, ali je to otišlo u pogrešnom smeru. Pavle ih je upitao da li imaju razgovore u hotelu o devojkama koje izlaze na ista mesta gde i Miljković, što je samo čačnulo Lunu da odlepi.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' se svađate oko riba sad iz separea - upitao ih je Pavle.
Evo, već je krenula da mi priča kako nema riba - odgovorio je Marko.
Da li ti znaš da od toga nema ništa? Ako mu zabraniš ribe, da ćeš ti morati da dovedeš svoje dve drugarice - uputio je Jovanović pitanje ka Luni.
Pa da, to je njegov posao. On to radi. Ne moram ja ništa da dovodim, nikakve drugarice. Ja kad izađem napolje samo ću da radim  - kroz kiseo osmeh odgovorila je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Imam ja plan kad izađem za sve - naglasio je Marko.

Miljković je poznat kao veliki ženskaroš, te su se dotakli i teme da je imao više puta kombinacije, na šta je Đoganijeva burno odreagovala, jer nije želela sebe da svrstava u isti koš sa njegovim bivšim devojkama.

Ja nisam neka splavaruša, već tvoja devojka. Svakako da ja nisam kvalitetna kombinacija, ja sam ti devojka. Nemoj da me upoređuješ sa tvojim p*čkama iz separea. Izvinjavam se na prostakluku - objasnila je Luna.

PROČITAJTE JOŠ: Da li će joj Zola preći preko ovoga?! Miljana pevala pesmu Slobe Radanovića, PA PORUČILA OVO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'