AKTUELNO

Otkrio je svojim cimerima detalje o svom privatnom životu.

Dok većina zadrugara odmara do emisije ''Izbor potrčka'' i ''Pretresa sa Milanom Miloševićem'', cimeri Stanija Dobrojević i Lepi Mića kao po običaju razgovaraju opušteni na sofi u dnevnom boravku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tema razgovora ovog puta bila je ćerka Lepog Miće za koju je imao reči hvale. Ipak, Stanija nije mogla da veruje da on, kao njen otac se nikada nije interesovao za stanje u školi. Ono što je pevač govorio iznenadilo je Dobrojevićevu. Naime, Stanije je izgubila oca pa joj Mićine reči nisu baš prijale.

Osnovnu školu, srednju i fakultet, nikada nisam išao tamo da se raspitujem. Molila me kada je diplomirala kada je primala nagradu da me vide ljudi da l' postojim. Srednju školu njenu nisam posetio. Snežana moja je išla. Uvek pitam šta treba i to je to, sve ona to sama - rekao je on, pa nastavio da priča:

Foto: Printscreen Facebook

Sećam se da je trebala da ide na praksu. Trebalo je da ide na ekskurziju. Bio joj je potreban novi lap top za neke programe. Tražila mi je da dovedem mog druga da to napravi, međutim trebalo je da se kupi novi računar. Nije mi ništa rekla, povratila je novac za putovanje, i dodala 150e i kupila - rekao je on, a svi zadrugari su ostali zatečeni.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Stanija Dobrojević

'