AKTUELNO

Prevršila je svaku meru.

Nakon haosa u ''Zadruzi 2'' koji je prouzrokovan zbog namirnica koje nije kupila sudija Snežana Ilić oglasio se i Veliki šef. Vođa Luna Đogani je odmah pročitala pismo govoreći kako je stvar ozbljna.

Ovo nije prvi put da neko svoju nesposobnost optuži produkciju, ali i prodavačice u prodavnici. Ne možemo da dozvolimo da kriviš nekog drugog, pogotovo produkciju - glasilo je pismo, a onda je nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Korišćenje i spavanje u hodniku hotela je zabranjeno. Svi koji ste tamo spavali, iznesite stvari. Ko bude sledeći put to radio, biće kažnjen - glasio je drugi deo pisma.

Snežana je odmah ustala i počela da se pravda da je ona kupila sve što je bilo potrebno i da za sve to ima dokaz - fiskalni račun. Isto tako rekla je da ona ne može da utiče na pohlepnost svojih cimera koji kradu jedni drugima hranu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam kupila cigarete. Sve sam kupila što je trebalo. Ja sam donela sve. Imam račun, sve je plaćeno na kasi. Ja ne znam što su ostali uzimali namirnice. Čak sam i svoje pare dodala da imate svi - rekla je Snežana.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Snežana Ilić

'