AKTUELNO

Ovo ga je neprijatno iznenadilo.

Luna Đogani je kao ovonedeljni vođa dobila priliku da podeli budžet koji im je Veliki šef poslao na nedeljnom nivou. Blogerka je podelila budžet po svom nahođenju, a njena odluka je razbesnela pojedine ukućane.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Bane Čolak, Pavle Jovanović komentarisali su da ih je Lunina podela budžeta veoma iznenadila. Užičanin je bio vidno iznerviran blogerkinom odlukom, pa je komentarisao sa Pavlom i Lazarom Čolićem Zolom da je iznerviran ovime što mu je priredila.

Ovo je znak da nismo dobri. U prošloj sezoni sam je branio, branio sam je os svih, svađao sam se sa Kijom i Slobom. Ovo je znak da ne treba da pričamo - prokomentarisao je Bane nervozno nakon podele budžeta kojom nije zadovoljan, a onda dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Sad imam toliku želju da nastupam sa Stanijom na Zadrugoviziji, da je pobedim. Ima da vežbam svaki dan. Imam želju da ufuram k*činu ovim rijaliti igračima koji misle da su nešto - rekao je Bane besno.

Bane je istakao da će svoje nezadovoljstvo izraziti tokom večerašnje emisije, a kako će se ubuduće odvijati odnos ovo dvoje zadrugara, ostaje da saznamo.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: VRELA NOĆ U IZOLACIJI: Miljana i Zola imali žestok S*KS! Ispod jorgana sve pucalo od strasti!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'