AKTUELNO

Ne sviđa mu se njeno ponašanje.

Marijana Zonjić i Adam Đogani su nominovani za večerašnje izbacivanje, a kao njihova podrška u studiju kod Dušice Jakovljavić gostuju Gagi Đogani i Marjanina drugarica Maja.

Adam i Marijana nisu u dobrim odnosima otkako su pre nekoliko meseci prekinuli njihovu romansu. Gagi nikada nije krio da ne gaji simpatije prema Marijani i da joj zamera što je, kako kaže, išla od "jednog do drugog zadrugara". On je večeras s negodovanjem komentarisao njen buran emotivni život u Beloj kući, dok je njena drugarica Maja pokušala da je odbrani.

Foto: TvPink Printscreen

Ja Marijanu znam samo sa tog jednog nastupa u Makedoniji, odakle je potekla njena priča sa Banetom. Ona ni sama ne zna šta je htela u ovom rijalitiju. Nije mi se dopadala priča između nje i Adama, oni nisu jedno za drugo. Ona sve radi zarad opstanka. Ne sviđa joj se ovaj, pa onda može Toma, pa sledeći... Ne može jedna devojka tako da se ponaša - rekao je Gagi.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da se njoj Marko zaista svideo. Kada je Marko rekao da ceni što je Marijana prava Crnogorka pokazao da ceni prave vrednosti, a onda je sve palo u vodu - dodala je Maja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: NAPUSTILA RIJALITI, A ONDA SAZNALA TRAGIČNE VESTI: Bivša učesnica Zadruge neutešna zbog smrtnog slučaja (FOTO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'