AKTUELNO

Istakla kako bi Vladimir najviše voleo da se ona druži samo sa devojkama i Lepim Mićom.

Stanija Dobrojević večeras je razgovarala sa voditeljem Ognjenom Amidžićem o aktuelnim dešavanjima u rijaliti programu "Zadruga 2". Na početku Stanija je istakla da se oko nje ove nedelje formirao ljubavni trougao zbog odnosa Ane Korać i Davida Dragojevića, kao i da je burno reagovala na poruke koje joj je od Vladimira Tomovića prenela Višenja Petrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Iznenađena sam za trougao, ne baš prijatno. To je besmisleno. Ja sam primetila da me je David gledao nešto u par navrata, ali ništa preterano da bi išlo u tom smeru da je to ljubavni trougao. Ana me ne gleda sada drugačije. Ja se ne mešam u tuđe veze. Nismo se ni grlili, ni nešto drugo radili u prolazu... - govorila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je zatim istakla kako su sve žene u kući ljubomore na nju, kao i da bi Vladimir Tomović najviše voleo da ona razgovara samo sa devojkama i sa Lepim Mićom.

Najviše pričam sa Mićom, Banetom, Pavlom... Muškarci su okej. Bane mi je ponudio da spavam u njegovoj majici. Bane zna da, i nemam dečka, ne treba tako da se ponaša. On je prešao granicu sa pitanjem: "Hoćeš da spavaš u toj majici?", to ne dolazi u obzir. Ne znam kako bi Vladimir reagovao na sve to. Bane je počeo da luta, bebo. Vladimir nema razloga da bude ljubomoran - pričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj Stanija je istakla i kako Zerina Hećo, bivša devojka Baneta Čolaka, non-stop pokušava da se svađa sa njom. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Stanija Dobrojević

'