AKTUELNO

Otvorila je dušu Ognjenu Amidžiću.

Ono što je obeležilo nedelju koja se polako privodi kraju jeste svađa koja se dogodila između Lune Đogani i Marka Miljkovića, a sve zbog zadatka koji blogerka nije uspešno obavila.

Ona je morala da ubedi svoj dečka da je trudna, a pošto je rekla Miljkoviću da bi bilo lepo da je ispoštuje i poveruje u sve što mu ona kaže, on je odmah za stolom istakao da ne želi takve igre.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je teška srca priznala da je bila razočarana što je Dan zaljubljenih provela u krugu svojih cimera, pa otkrila nešto što do sada nikome nije rekla.

Želela sam od srca da mu priredim nešto, ali je pao zadatak. Bilo mi je teško da glumim da sam u drugom stanju, ali sam pristala i htela sam da to bude tako. Međutim, znala sam da će Marko da reaguje kako je reagovao i hvala bogu da sam ga odvela u WC. On je već počeo da se brine, nije mu bilo dobro. Ja sam mu rekla da nastavi da se igra sa mnom, ali nije mogao da izdrži to. Sve što može da zasmeta našoj vezi, rekao je da imam zadatak i upropastio mi je sve. Bila sam tužna, htela sam da taj dan bude poseban. Nije želeo da više ikada pristanem na te zadatke, mislim da nije ispao folirant, ali jeste trebao da me učini srećnom. Raskinuo bi sa mnom kad bi sam saznao da sam lagala, sigurna sam. Ja bih sve na izvol'te, nemam blam da kažem šta osećam pred drugima. Ja sam neko ko je voljen ceo život. Na početku mi je smetalo što je zatvoren, ali sam se sad navikla. Ne znaju ljudi šta mi pričamo i šta radimo. Mi imamo neka svoja pravila, nismo kao creva - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'