AKTUELNO

I ostali zadrugari su tokom dana pričali o saobraćajnim nezgodama koje su doživaljvali.

Glumica Višnja Petrović nastavila je svoj boravak u Zadruzi kada je publika svojim glasovima omogućila da se vrati u Belu kuću i nastavi svoju borbu za opstanak.

Ona je sa pojedinim ukućanima pričala o dogodovštinama i iskustvima koje je proživela kad je napustila Belu kuću, a onda je i ona progovorila o neprijatnoj situaciji koja joj se desila sa pijanim vozačem koji je bio za volanom.

Foto: TvPink Printscreen

Kod mene u ulici gde sam živela, postoji trotoar gde idu pešaci i biciklisti. I na parkingu ja stanem i zagradim nekog, a izašla sam samo da odem do stana da uzmem nešto. I čovek koji počne da viče, ja mu govorim da ću odmah izaći. Kao, on čeka dugo, a ja samo što sam izašla. Sledeća scena, samo što sam kupila auto, oprala ga, sve... čovek ide, bio je Uskrs, a ja izašla iz auta i stojim sa sestrom, a on mrtav pijan. On ide ka meni, a u prvoj. Ja mu govorim: ,,Alo, debilu" ! A on onako pijan: ,,Sad ću da ti je*em mater". Srećom, pa me nije zakačio, ali je od svog auta napravio limenku kad se pomerio. I samo čuješ ženu odozgo: Pi*ka ti materina"! - ispričala je Višnja.

Foto: TvPink Printscreen

U toku dana su i maneken Tomislav Panić i Zorica Marković pričali na temu saobraćajnih nesreća, a ono što je posebno zaintrigiralo javnost je to što je danas poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić kada se pijani vozač bez dozvole zakucao u njegov auto, a pevač je nakon lakših povreda i preminuo u bolnici u Nemačkoj.

Da li su zadrugari imali predostaćaj da se u spoljnom svetu dogodila ovakva nesreća, nije poznato.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Višnja Petrović

'