AKTUELNO

Ona smatra da atraktivna zadrugarka neće uraditi ništa što bi ugrozilo njen odnos sa Tomovićem.

Svojim ponovnim ulaskom u Belu kuću Stanija Dobrojević privukla je veliku pažnju, kako zadrugara, tako i milionskog auditorijuma. Goruća tema tokom prethodnih dana oko koje se polemisalo jeste da između nje i Davida Dragojevića postoje simpatije, ali i da je na nju bacio oko Bane Čolak, sa kojim provodi najveći deo vremena.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je odmah demantovala ove priče, te je istakla da se najprijatnije oseća kraj Čolaka, jer se on postavio prema njoj kao pravi prijatelj. Osim toga, Dobrojevićeva je i ostvarila komunikaciju sa Davidom sa kojim je bila u lošem odnosu zbog toga što su on i Aleksandra Subotić doprineli diskvalifikaciji njenog dečka Vladimira. Ovo je donekle zasmetalo Crnogorcu, pa je zamolio Višnju Petrović da skrene pažnju njegovoj devojci na ponašanje.

O svemu ovome smo razgovarali sa Tamarom, Stanijinom menadžerkom koja je najbolje poznaje i saznali kako ona gleda na druženje sa Čolakom i kako joj se čini odnos zadrugarkin odnos sa Davidom.

Foto: TvPink Printscreen

Ona nije bliska ni sa Banetom, ni sa Davidom. Bane joj se tu našao kao neko ko hoće da joj pomogne, skuva nešto, da prošeta sa njom i malo popričaju. Nikakve tu bliskosti nema, niti će biti. Bane nije Stanijin tip muškarca, niti ga gleda i doživljava na taj način. Tako da ovim putem želim da demantujem sve priče, tekstove i nagađanja na tu temu. Ona na ljubaznost odgovara ljubaznošću i mislim da samo ceni to što joj se našao odmah na ulasku za neke osnovne stvari. Što se tiče Davida, tu tek nema bliskosti, imaju neku površnu komunikaciju i mislim da će na tome i ostati. Što se tiče toga da li je Vladimir ljubomoran, to već ne mogu da komentarišem je se ne zabavljam sa njim da bih znala takve stvari o njemu. Smatram da je poruka koju joj je poslao bila neka vrste njegove nesigurnosti i straha koliko bi nju druženje sa njima moglo da košta, s tim što ju je ta poruka poprilično uznemirila i poremetila. Sigurna sam u to da Vladimir nema potrebe da brine, niti da bude ljubomoran, jer ima priliku da prati svaki njen korak 24 časa, a ona neće uraditi ništa što bi moglo da ugrozi njihov odnos - rekla je Stanijina menadžerka.

U Beloj kući se digla velika prašina oko toga da između Stanije i Davida postoje simpatije, a to se moglo i videti na žurki održanoj u utorak kada su razmenjivali poglede i sve vreme bili nasmejani. Prema Tamarinom mišljenju tu nema nikakvih simpatija, makar ne sa Stanijine strane, dok smatra da je to kod Davida i te kako vidljivo.

Foto: TvPink Printscreen

- Gledala sam snimak i mogu samo da vam kažem da ja ne vidim ništa loše u tome. Čak mi je ta tema i nagađanje ukućana o tome bila krajnje simpatična. Žurke utorkom i služe da se oni dobro provedu, mislim da su se Stanija i David ludo zabavljali. Svako za sebe i to je ono što sam ja videla i primetila. Bila je to pozitivna energija i to se prenelo čak i preko TV-a. On se njoj ne dopada i ona se nikada ne bi mešala ni u čiju vezu. Da li se ona njemu dopala u nekom trenutku, to ne znam. Znam da je on na početku "Zadruge" komentarisao da je krišom od Aleksandre gledao njene slike na Instagramu, tako da ako je neko tu noć gledao i flertovao, to je bio David. A Stanija kao Stanija, ona uvek ima osmeh na licu - rekla je ona, pa prokomentarisala sinoćnju situaciju kada je Dobrojevićeva dala desetku za Dragojevićev izgled.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: Marko BRUTALNO UVREDIO Staniju, ona pocrvenela od sramote, pa mu poručila: GADIŠ MI SE! (VIDEO)

- Pitanje je bilo za izgled, a onda je preformulisano pa je imala da kaže koju ocenu bi mu dala kao Čoveku i onda je rekla 10. Opet ponavljam, ništa se neće dešavati između Stanije i Davida, ne gleda ga na taj način kako komentarišu ukućani. Mislim da bi na tu priču trebala da se stavi tačka jer se bespotrebno pravi nešto što ne postoji - rekla je Stanijina menadžerka u intervjuu za Pink.rs.

D. Božović

#Zadruga 2

'