AKTUELNO

Pevač stao u odbranu Crnogorca.

Kako zadrugari tokom ljubavne nedelje moraju da formiraju timove oko ljubavnih parova, a Stanija Dobrojević nije bila prihvaćena u grupi kod Ane Korać, jer ova atraktivna zadrugarka nije u dobrim odnosima sa njenom najboljom drugaricom Sorajom Vučelić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zbog ovoga Stanija se požalila Ljubi Pantović i Lepom Mići da to sa Anine strane nije korektno i istakla da ne želi da učestvuje u zadataku.

Ne podnose me ni Zerina, ni mnoge. Iskrivile ste se sve od ljubomore prema meni. Prikrivaju ljubomoru prema meni i kad dođu ovakve situacije sve se vidi. Ovde su Ana i David, oni imaju grupu, i ona razmišlja napolju o njenoj drugarici. Ona je mala folirantkinja i tako je proračunata - rekla je besno Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Mića je prokomentarisao da je ovo veoma neprofesionalno, a onda se dotakao i teme da svi zadrugari vole da se mešaju u tuđe živote, pa se osvrnuo na situaciju kada je David Dragojević razgovarao sa svojom majkom Biljanom.

Svi ste bolesni, mešate se čoveku (Davidu) u život. Idete da čujete do govornice da čujete šta će reći njegova majka - prokomentarisao je Mića.

Osim toga, Mića je prebacio Staniji što je ona u korektnim odnosima sa Dragojevićem, a on je delimično kriv što je njen dečko Vladimir Tomović diskvalifikovan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja da sam Vlado, objasnio bih ti sve za šest sekundi. Vlado je u pravu za sve što kaže.Ti se sa njegovim rivalima, zbog koga je on izbačen, ti se ponašaš kao da si učila školu sa njim - nastavio je Mića sa pridikama.
Šta treba da stojim u ćošku? Ja ne provodim vreme sa njim. Službeno pričam sa njim, samo u prolazu - pravdala se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Nakon što je Višnja prenela Staniji poruku od Vladimira, oglasio se on, pa BRUTALNO ISPROZIVAO Baneta: ON JOJ SLUŽI KAO KER DA JOJ DONOSI HRANU! (FOTO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'