AKTUELNO

Ovo će je definitivno zaboleti!

Nakon što je izbačen iz Bele kuće zbog najmanjeg procenta glasova publike, Marko Marković uputio se ka studiju u Šimanovcima, gde ga je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević.

Tokom učešća u najgledanijem rijalitiju ,,Zadruga 2", maneken se upustio u ljubavnu romansu sa Anom Korać, ali kako je ta veza bila kratkog daha, utehu je pronašao u Mini Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Emocije su jake, samo te emocije neko pokazuje više, a neko manje, ali treba da prođe neki period da nekog zavoliš. Kad nekome kažeš da ga voliš, to su teške reči. Nije isto biti zaljubljen i da voliš - izjavio je Marko.

Dušica Jakovljević mu je zatim dala papir i olovku u ruke, da dok gledaju retrospektivu njegovog boravka u "Zadruzi 2", napiše pismo i imenuje novog vođu. Ko će to biti, saznaćemo sutra ujutru.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević za kraj najavila je da zadrugare očekuje nedelja ljubavi, budući da je ispred nas Dan zaljubljenih. Gledaoci će moći na e-mail adresu zadruga@pink.co.rs ili na Instagram profilu @zadruga.rtvpink šalju video-snimke u kojima je prikazana ljubav u Zadruzi.

PROČITAJTE JOŠ: ŠA TREBA DA SE DISTANCIRA OD DRAGANE, JER SE POGUBIO! Ivana imala jasnu poruku za muža! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'