AKTUELNO

Obećala da Vlada i ona neće imati ljubavne akcije pred kamerama.

Zerina Hećo u noći sa subote na nedelju bila je presrećna kada je na vratima "Zadruge 2" ugledala čoveka koji je osvojio njeno srce, Vladimira Todorovića. Ovaj ukućanin bio je jedan od troje stanara koji su se vratili u Belu kuću nakon baraža.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zerina i Vladimir razgovarali su ove noći sa Ognjenom Amidžićem. Zerina je istakla na početku razgovora da još uvek ne može da veruje da je Vlada ponovo u "Zadruzi 2".

Kada sam bio napolju, gledao sam, razmišljao sam... Razlika je samo što sam bio napolju, pa sam povezao neke stvari. Prvi put ništa nisam imao pojma i nisam znao za neke bitne priče između nje i Baneta. Sada mi je to jasno - rekao je Vlada.

Foto: TvPink Printscreen

On je došao u momentu kada sam mislila da je moja psiha došla do kraja. Retko ko može da me umiri, kao on. Njegov pristup je specifičan prema meni. Ne gnjavi me, tako je staložen i miran. To mi je trebalo - govorila je Zerina.

PROČITAJTE: MILJANI SE SVIĐA MARKO? Iako je Zolina verenica, Kulićeva progovorila o emocijama koje oseća prema Miljkoviću! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen Amidžić pitao je Zerinu i Vladu da li će napokon ozvaničiti svoju ljubavnu vezu, kao i kakvi su im planovi. Takođe, voditelj je želeo da čuje i šta će biti sada sa Banetom Čolakom kada je reč o njihovim odnosima.

Mislim da ne bi trebalo da se dogodi ništa više od ovoga ovde, u Zadruzi. Ovo je nešto lepo i prelepo i neki početak nečega - pričao je Vlada o svom odnosu sa Zerinom.

Foto: TvPink Printscreen

S*ksualnog odnosa ne može biti, on zna zbog čega - dodala je Zerina, a onda je pričala o Banetu: Primetila sam da jako prati kretanje kamera, pričam ti iskreno. Bilo je scena gde je on pokušao da me provocira. Mislim da je sada spustio loptu, ali nema njemu kraja. On je psihopata, možda je grubo... - rekla je Hećo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zerina Hećo pričala je i o Staniji Dobrojević sa kojom se često svađa u poslednje vreme, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Zerina Hećo

'