AKTUELNO

Nedostaje joj Vladimir.

Sledeća zadrugarka koja je pričala sa voditeljem Ognjenom Amidžićem je poznata po svom britkom jeziku, Stanija Dobrojević. Po povratku u Belu kuću, Stanija je ušla u raspravu sa Markom Miljkovićem.

Stanija je prvo večeras komentarisala kako su se poneli zadrugari prema njoj po povratku, kao i sa čije strane je osetila ljubomorne vibracije.

PROČITAJTE JOŠ: Brat Marka Markovića podržao vezu Mine i manekena, a evo šta je rekao o njenom priznanju da se bavila prostitucijom! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Jednostavno, stvari idu svojim tokom. Dešavaju se već neki konflikti, što se i očekivalo. Muškarci su super prema meni, osim što sam imala konflikt sa Markom Miljkovićem zbog odgovora koji nije bio vezan za njega. On je meni uzvratio nekom ponižavajućom opaskom. Nikad se mi ne bi družili. On nije hteo da spusti loptu i sad se to nastavlja. Žene su okej, ali od strane pojedinih oseća se ljubomora - započela je Stanija.

Tokom jučerašnjeg dana Pavle Jovanović u Rajskom vrtu šaputao je Staniji nešto na uvo, pa ju je voditelj upitao šta joj je zadrugar rekao, kao i kako će to prokomentarisati njen dečko koji je čeka napolju. Stanija se prvo našla u čudu kada joj je Ognjen spomenuo momka, a onda je pokušala da objasni šta se desilo u vrtu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam šaputala, Pavle je hteo nešto da mi kaže. Samo da poručim dečku da mi ne odmaže ovde. Ne radim ništa loše, neka dođe ovde i neka mi pomogne. Pavle mi nije šapnuo ništa bitno, ali eto šapnuo mi je na uvo i evo kako je to izgledalo - izjavila je Stanija.

Njena ljubavna priča sa Vladimirom Tomovićem ostavila je sve bez daha, pa s obzirom na to da se on više ne nalazi na imanju, Dobrojevićeva je iskreno rekla kako se osećala nakon baraža, pošto je videla da se njen dragi nije vratio.

Foto: TV Pink Printscreen

Uplašila sam se, jer je bio baraž, možda se Vladimir više ni ne vrati, ali dobro... Prihvatam situaciju takva kakva je. Moja priča se baš loše završila, presečena je i sad treba da nastavim sama, bez njega. Ako se ne vrati Vladimir, idem do kraja solo i sama i to je to - bila je iskrena Stanija.

Za kraj, Stanija je komentarisala najzanimljivije ljubavne parove iz "Zadruge 2" i istakla ko je od zadrugara iskreno zaljubljen.

David i Ana, je slatka priča. Jesu se oni zaneli i zaljubili, ali Ana mi nešto ne obećava tu mnogo, više je tu zagrizao David. Što se tiče Lune i Marka, njoj prija da nije druga. Konačno je doživela da ima vezu. Luna zaslužuje mnogo bolje, jer Marko Miljković, ne. Miško-p*ško, ne! Nas dve se nećemo nikada družiti. Ima ona svoje te drugarice, Zerine, Krunićke i to... - završila je Stanija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'