AKTUELNO

Pre nekoliko dana plakala je zbog Marka i priznala da joj je žao što se više ne druže kao ranije, a sada je otkrila da se zbog toga kaje i da ju je Miljković razočarao.

Ognjen Amidžić intervjuisao je večeras i Miljanu Kulić koja je odmah istakla kako joj nedostaju cigarete. U nastavku je ova zadrugarka pričala o svom vereniku Lazaru Čoliću Zoli sa kojim se već danima često svađa.

Foto: TvPink Printscreen

U poslednje vreme imamo stalno svađe. On mene mnogo voli, zato se i svađamo, stalo mu je. On sve lično doživljava. Svaku svađu koju imam sa nekim, on lično doživljava. Svi napadi mi samo daju snagu da budem ono što jesam. Ja sam spremna za svadbu. Ja njega iz dana u dan sve više volim, i on mene, ali on je hladan. Ja stalno tražim neku pažnju. Jovana mi neće biti kuma, jer je danas iz čista mira napala mene i moju mamu - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Na Cveti će biti svadba. On bi voleo da peva Sloba Radanović. Ja bih volela da dođe njegova majka. Ja sam sigurna da će on napolju mnogo zavoleti moju majku napolju. Sigurna sam da ona sve to sada Zoli radi jer se plaši da ne budem ponovo povređena - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je zatim pričala i o svađi koja je jutros nastala u frizerskom salonu sa Markom Miljkovićem. Oni su se posvađali zbog cigareta, a Miljana je istakla kako smatra da ona nije kriva zbog ove svađe. Kulićeva je istakla i da ne zna zbog čega je plakala i pred svima priznala pre nekoliko dana da joj je žao što ima loš odnos sa Markom.

PROČITAJTE: Brat Marka Markovića podržao vezu Mine i manekena, a evo šta je rekao o njenom priznanju da se bavila prostitucijom! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Njemu je cilj bio da se Luna i ja posvađamo, da se neka priča vrti kako se ona i ja svađamo zbog njega i meni je žao što sam ja otvorila dušu i priznala. Tako sam ponizila Zolu zbog njega. On je meni činio dobro kada sam bila trudna, a ne znam zbog čega. I da mi se sviđa Marko, sa Zolom sam u vezi - govorila je Miljana o Marku i Luni.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

'