separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Brat Marka Markovića podržao vezu Mine i manekena, a evo šta je rekao o njenom priznanju da se bavila prostitucijom! (VIDEO)


On polaže nade u njihovu ljubav.


Večerašnji gosti voditeljke Dušice Jakovljević, bili su supruga nominovanog zadrugara za izbacivanje Nenada Aleksića Ša, Ivana i brat Marka Markovića, Mićko. 

Nakon što je Ivana odgovorila na pitanje o odnosu svog supruga sa bivšom modelsicom Draganom Mitar, usledilo je pitanje za Markovog brata Mićka. 

Autor: TvPink Printscreen

Kako je poznato da je Marko u skladnoj vezi sa Minom Vrbaški, voditeljka je upitala Mićka da li je verovao da će Marković ostati sa devojkom u romansi nakon njenog priznanja da se bavila prostitucijom. 

Svakako da je veoma hrabro to što je Mina uradila i sve to priznala. Mnogi to rade, a da se za to ne zna. Znao sam da će da ostane uz nju. Da je Marko sa njom samo radi ostanka, ovim je sigurno demantovao - rekao je Mićko, Markov brat, a onda je svoj sud o njima dala i Ivana. 

Autor: TvPink Printscreen

Meni su oni preslatki. Meni je Marko izuzetno drag. Isto tako i Mina. Mina i Marko su se pokazali kao pravi prijatelji Nenadu. Žao mi je što su u duelu njih dvojica - rekla je Ivana. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti