separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PLAŠI SE DA SE NE ZBLIŽE? Šaova žena priželjkuje da se komunikacija njenog muža i Dragane Mitar svede na minimum: Želim da se na to stavi tačka! (VIDEO)


Ona je istakla da mu, bez obzira na sve, veruje.


Večeras su u studiju u Šimanovcima gosti voditeljke Dušice Jakovljević, supruga nominovanog zadrugara za izbacivanje Nenada Aleksića Ša, Ivana i brat Marka Markovića, Mićko. 

Autor: TvPink Printscreen

Voditeljka je upitala Ivanu kako joj sada deluje odnos njenog supruga i Dragane Mitar, zbog koje je morala da poseti Belu kuću i ukaže mu na greške koje pravi. 

Sada se trenutno ništa ne dešava. Čini mi se da se i unutra situacija stišala i da će sve biti blaže i blaže. Ja sam se sve vreme tresla u Rajskom vrtu. Za svih ovih pet godina ja nisam videla da on plače - rekla je Ivana i dodala:

Autor: TvPink Printscreen

Ja se držim toga da je to neka igra. Ja mislim da on ne može da komunicira sa dotičnom devojkom, isto tako mislim da i ona ne može da ne komunicira sa njim. Volela bih da se to svede na minimum minimuma i da se na to stavi tačka. Ja njemu verujem i mislim da je to neka vrsta igre - ispričala je Nenadova supruga. 

Ivana je istakla da bez obzira na sve što se desilo između repera i Dragane, ona veruje svom suprugu. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti