AKTUELNO

Pale teške uvrede.

Tokom današnjeg suđenja Marko Miljković je istakao da su kraj njegove jakne kada su mu ukradene cigarete bile jedino Miljana Kulić i Dragana Mitar. Tu se bivša modelsica našla prozvanom, te je stavila do znanja Miljkoviću da ne želi da je stavlja u tako nezgodne situacije.

Toma Panić je stao na stranu svog druga, te je neočekivano ušao u konflikt sa bivšom modelsicom. On je nju prozvao kako nema svoje zanimanje, ali mu ona nije ostala dužna.

Foto: TvPink Printscreen

Ko si ti? Čime se ti baviš? Ja sam svetski maneken. Zanimanje joj je da vara muža. Trebala si da pričaš čime ucenjuješ muža i zašto je sa tobom. J*beš se za lovu - provocirao je Toma Draganu.
Smatraju te p*derčinom. J*beš se po zatvoru da bi prikrio da si pederčina - uzvratila mu je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Toma je prebacio Lepom Mići zbog toga što brani Draganu i što je ona njegova miljenica, a svi ukućani su imali priliku da saznaju da je varala svog supruga nekoliko puta.

Ona je tvoja miljenica. Kako bi je nazvao? - vikao je Toma.
Ja iz Sarajeva prešao u centar, a Toma iz Njujorka kod mame i tate i nema sijalicu jer je loše p*šio k*rčeve - dodao je Mića.
Zato ti i ona dobro p*šite za pare - uzvratio mu je Panić.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: I ONI SU VARALI: Mića uporedio Draganin BRAK SA KIJINIM I SLOBINIM, pa rekao nešto što se Radanoviću neće dopasti! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'