AKTUELNO

Nije očekivala da će ovo čuti od Đuričića.

Miki Đuričić je odmah po izlasku Višnje Petrović iz Bele kuće, pre nedelju dana, prokomentarisao da je ona "folirant", a sinoć ju je prvi dočekao kada se vratila iz baraža.

Nakon što su proveli nekoliko sati pod istim krovom došlo je do žestokog sukoba Višnje i Mikija, jer je ona prenela Đuričiću da su ga gledaoci osudili zbog mnogih postupaka, a onda mu je rekla da u svađi koja je nastala neposredno pred "Zadruzoviziju 2" nije bio pravedan.

Foto: TvPink Printscreen

Ti misliš da si najpametniji. Ti si mene toliko ispljuvao i onda izašao najsrdačnije da se pozdraviš sa mnom - rekla je Višnja.

Pročitajte još: VANZEMALJCU, TI SI MENE USPAVAO: Zadrugari osuli paljbu po Brendonu zbog motivacionih govora, a onda je došlo do POTPUNOG PREOKRETA! (VIDEO)

Ja nisam najpametniji, ja nisam g*vno, ja nisam kvaran. Ja nisam znao da imaju kamere tamo kada sam imao s*ks sa Nadeždom. Ko je prvi prekinuo? Kasnije su tamo kamere ugrađene - pričao je besno Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Miki provocirao Višnju što je svim zadrugarima prenela pozdrave od njima dragih ljudi i priznao joj da je shvatio da se njen momak bavi sumnjivim radnjama, što je još više razbuktalo njihovu svađu.

- Ti sebe ne vidiš. Dečko ti je kriminalac. To su krimi džimi priče. Višnja i njeno foliranje - pričao je besan Miki, a Višnja ovo nije želela da komentariše.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'