AKTUELNO

Došlo je do sukoba mišljenja!

Veliki šef je poslao pismo zadrugarima kojim ih je obavestio da je vreme za još jedno suđenje. Naime, Rada Vasić, Rebeka Popović i Karađorđe Subotić su optužili Branislava Radonića Brendona zbog lošeg sadržaja motivacionih govora.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo su tužioci izneli svoje argumete u prilog ovom slučaju, a potom se oglasio i tuženi koji je istakao da će i dalje nastaviti sa svojim motivacionim govorima kako bi priredio užitak onima koji žele da ga slušaju.

On nikoga nije motivisao. On je samo pričao o sebi, o svom purpurnom biću. Pokazivao je svoju samoživosti i egoizam. Ceo njegov život se svodi na kukanje za hranom - istakao je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si dete sasvim drugačije stvorenje. Vanzemaljcu, ti si mene uspavao! Ja tebe ništa nisam razumela. Ti si nas vređao. Nikad ne poštuješ starije od sebe - rekla je Rada.

Pročitajte još: Matora OČITALA BUKVICU Mariji i Miljani, pa im skrenula pažnju na ovo, OBEZBEĐENJE bilo u pripravnosti! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Ovi ljudi nisu kompetentni da me uvrede. Bez potrebe pravite vatromet. Nastaviću da zastupam sebe i svoja pravila - rekao je Brendon.

Većina ukućana se nije složila sa optužbama na Brendonov račun, te su istakli šta im se svidelo kod Radonićevih govora.

Kada držiš svoje govore mene si motivisao. Imam probleme sa licem, ali ti si mene motivisao i bila sam nasmejana. Hvala ti što si mi ovu nedelju ulepšao. Ja bih tebe i u narednoj nedelji postavila za vođu - istakla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se dopadaju mladi, pametni ljudi. On mene ne iritira. On krupnim koracima grabi među prva tri mesta. On je probudio na neki način među vama neke reakcije, a pogotovo se ovo odnosi na one neaktivne - dodala je Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'