AKTUELNO

Svi su sumnjali da ona stoji iza krađe cigareta.

Zadrugari su i ovo nedeljno jutro proveli u Salonu lepote. Uživanje u razim kozmetičkim tretmanima prekinuo je incident koji se desio kada je Marko Miljković primetio da su mu iz jakne nestale cigarete.

On je zaključio da nije čudno što su nestale jer je on jedini u kući imao zalihu cigara, a za krađu je optužio Miljanu Kulić koju je pre toga video da se mota oko njegove jakne.

Foto: TvPink Printscreen

Kod frizera sam bila. Evo, pretresi me ako hoćeš. Sram te bilo - branila se ona.

Miljana mu je zatim pogledom pokazala ka Dragani Mitar koja je sedela u drugom kraju salona. Kulićeva mu je šapatom poručila da pretrese njene stvari. Markova devojka Luna Đogani ga je savetovala da pregleda jakne svih zadrugarki, ali on to nije uradio.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VIŠE OD POLA SATA PROVELI POD TUŠEM: Nakon suza i iscrpnog razgovora Ana i David razmenjivali nežnosti! (VIDEO)

Prisutni zadrugari su, takođe, sumnjali na Miljanu, pa je ona rešila da stvari istera na čistac i sama prebroji koliko ko cigara ima, a u celu priču je umešala i frizere iz salona. Dok je ona pravila opštu frku po salonu, Luna je konstatovala da se time samo odala.

Ukrale su ti cigare sigurno. To su te dve kokoške koje ne mogu da nas prebole, Dragana i Miljana - rekla je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'