AKTUELNO

Voditeljka podsetila Davida šta je govorio pre samo nekoliko meseci.

Gosti specijalnog izdanja emisije "Magazin In" bili su zaljubljeni parovi, Danijela Karić i Ivan Mileusnić, Ana Korać i David Dragojević, i supružnici Nikolina Kovač i Saša Kapor. Emisija je bila posvećena Danu ljubavi, a voditeljka Sanja Marinković dotakla se raznih tema vezanih za odnose prisutnih parova.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je u studiju gostovao i novopečeni rijaliti par Dragojević - Korać, voditeljka je odlučila da pusti klip u kome se David pre samo nekoliko meseci kleo u ljubav svojoj tadašnjoj devojci Aleksandri Subotić. I dok je Ana pokrivala oči rukama, ne znajući šta će od blama, Danijela Karić je bila oštra i rekla kako bi ona reagovala u ovoj situaciji.

Da sam ja u Aninoj situaciji ja bih ga zadavila, onako na lep način. Nije prijatno uopšte. Mislim da bi sve zajedno, onako kolektivno zadavila. Ja nisam ljubomorna, ali ne dam ono što je moje - bila je jasna Danijela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je istakla da joj je bilo jako neprijatno dok je gledala ovaj snimak, gde je Aleksandra govorila o tome kako je David voli najviše na svetu i kako je nikada ne bi prevario. Svi gosti u emisiji su se složili sa onom starom: "Nikad ne reci nikad".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZIMSKE ČAROLIJE: Pogledajte kako Đokovići uživaju na snegu! (FOTO)

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#Danijela Karić

#David Dragojević

#Magazin In

#Rijaliti Zadruga

'