AKTUELNO

Ljubav će na kraju pobediti.

Predstavnici sedme sile iz studija u Šimanovcima večeras će postavljati zadrugarima pitanja, te će mnoge tajne izaći na videlo. Stanari Bele kuće strahuju od ,,Pitanja novinara", jer se u nedelji iza nas desilo mnogo toga nerazjašnjenog.

Nakon što se Stanija Dobrojević vratila u rijaliti igru, počela je emisija koja je izazvala burne reakcije. Bane Čolak napravio je haos svojim sramnim odgovorima na pitanja sedme sile, pa se veče nastavilo u potpuno drugom smeru.

Na red je došla Luna Đogani, koja je objasnila da li od Marka Miljkovića dobija dovoljno pažnje, budući da se u više navrata žalila kada dođe do rasprave da on nije dečko za nju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam znala da je on takav, ja sam prezadovoljna i srećna sam. I uživam kad sam sama sa njim. Najlepše mi je kad uđemo uveče u krevet i pričamo i spavamo. Ne opterećujem se sa nekim nebitnim stvarima, ne zanimaju me tuđe priče i problemi - izjavila je Đoganijeva.

Potom je objasnila da li je spremna da žrtvuje sebe, kao i da li bi promenila sebe i svoje stavove kako bi ostala sa Miljkovićem u vezi.

Ja se nikada neću menjati ni zbog koga, onaj ko me voli, voleće me zbog mene. Meni Marko nikad nije tražio da menjam svoje stavove i mišljenja, samo me je savetovao za neke stvari koje sam loše radila. I on to radi zbog mene, ne zbog sebe - izjavila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

I Marko je imao svoj komentar na pitanje da li je lako biti sa osobom kakva je Đoganijeva, pa je odgovor raznežio njegovu devojku.

Ja emocije dajem na kašičicu, ali je to kvalitetna kašičica! Nije teško biti sa njom. Dosta dobro sam je upoznao za ovih godinu ipo dana, znam i kakva je, i šta je. Mislim da smo spremni za jednu skladnu vezu, a videćemo kako će biti u budućnosti. Sigurno je da neće biti Luna iz "Zadruge 1" - izjavio je Miljković.

Potom su i Luna, i Marko  odgovorili da im znači to što je Lepi Mića podržao njihovu vezu kao iskrenu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAMO ZA ŽENSKE OČI! Zadrugari svakodnevno treniraju, a od njihovog izgleda STAĆE VAM DAH! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga 2

'