AKTUELNO

Napraviće distancu od nje.

''Zadrugovizija 2'' je srušila sve standarde i nadmašila očekivanja. Ipak situacija iza kulisa nije bila tako bajna. Jovana Tomić Matora i njen tim nisu bili zadovoljni hemijom koja se poremetila između članova ekipe koja je zajedno nastupala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tom prilikom su se raspravljali najviše Matora i Višnja Petrović koja nije pokazala dovoljan stepen ozbiljnosti, a po zanimanju je glumica. Tim povodom Jovana je otišla do Rajskog vrta da popriča sa Drvetom mudrosti.

Evo malo sam se raspravljala, ali sad sam dobro. Ja volim da odradim nastupe kako stvarno treba, Poenta priče je što su Sava, Aleksa i Višnja osobe sa kojima bi se ja družila napolju. Ja sam htela da se Višnja pokaže najbolje što može, ali svi smo bili nervozni. Pred sam izlazak, imali smo problem sa bubicom. Mene je počela da hvata panika jer je trebalo da držim Sanju, a nisam mogla jer sam znala da će mi biti pune ruke. Tu je nastao haos...- rekla je Sanja, pa nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Razočarala sam se. Mislila sam da taj kraj treba da se odigra podjednako dobro kao i ples. Ja sam se maksimalno potrudila. Neću se više osvrtati na tu noć, neću da se razočaram previše - govorila je Matora o Višnji, ali i o nastupu koji je bio sporan.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

#Višnja Petrović

'