AKTUELNO

Ovog puta je pomno saslušala sve što joj je Čolak rekao.

Mnogi zadrugari komentarisali su po Beloj kući da su se Zerina Hećo i Bane Čolak pomirili, a sve zbog činjenice da više nisu zanimljivi javnosti i da su glavni akteri dešavanja zapravo David Dragojević i Ana Korać.

Oni su se u toku noći raspravljali, a onda su vodili jedan sasvim normalan i opušten razgovor. Bane je objašnjavao svojoj bivšoj da je nesrećan samo kada nije pored nje te da mu je za normalno funkcionisanje u Zadruzi potrebna samo ona, što je Zerina prihvatila i saslušala ga do kraja.

Foto: TvPink Printscreen

Žalio sam te zbog svega, jednostavno. Boli me kad mi kažeš da te mrzim. Zerina, ja sam mnogo loših stvari uradio, ali, evo šta mi ljudi kažu. Ja kad nisam sa tobom, ja sam totalno isti Bane iz Zadruge 1. Čim sam sa tobom, ja poludim. Ja kad blejim sa njima u pabu, mi se smejemo, ja lupetam gluposti. Meni Ana kaže da ima osećaj da smo u Zadruzi 1. Samo za tebe sam ovde napravio od sebe budalu, bio kažnjavan. Nisi ti kriva za to, ja sam sam kriv. Zbog tebe sam otišao psihički, za ostalo sam kul. Ja mogu još osam godina da budem ovde, ako sam sa tobom kul. Tebi nije jasno da sam ja danas spremio ručak za sve. Nemoj da otežavaš sebi, da ulaziš u konflikte i svađe. Ja kad imam tebe, ja mogu sve. Čuvaću te samo u ime onoga što smo imali napolju. Raspadaš se otkad nismo zajedno, pogledaj nokte, koža ti se opustila, kao baka si! Ja znam ko si i šta si i volim da imam osećaj prema tebi. Jesi ti lepa, to si ti! - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Sve će biti vezano za tu situaciju, to je realna priča. Ja od toga ne mogu da pobegnem. Nemoj tako da mi govoriš, nervira me to, hvala ti - rekla je Hećo.

Šta je sve Bane ispričao ukućanki i na koje načine je pokušavao da joj stavi do znanja da je vreme da povrate njihovu idiličnu vezu kakva je i bila pre samog ulaska u rijaliti, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'