AKTUELNO

Fanovi imaju utisak da je Aleksandra pritiska.

Voditeljka Dušica Jakovljević već je izjavila da je dobila poruke fanova Davida Dragojevića, te da su nezadovoljni kako Aleksandra Subotić vodi njegov Instagram profil, što je njemu odnelo dosta pratilaca, pa je Biljana Dragojević imala komentar i na to.

Kada smo već započeli o Instagramu, ne samo da mu je profil privatan, već su gledaoci imali i komentare na osnovu Vaših objava. Dobila sam poruke uglavnom da vas hvale, pa i večeras u emisiji, veoma ste fini, podržavaju vas gledaoci i znaju da podržavate sina, ali onda je sve iznenadilo neke Vaše objave koje imaju veze sa Lepim Mićom, Mikijem Đuričićem, sa nekim propatnim rečenicama - izjavila je Dušica.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka je iznela informaciju da je Biljana na društvenim mrežama imala ne tako lepe reči na račun nekih zadrugara, jer, kako je Dragojevićka izjavila, Davidu nisu davali mira.

Ja sam to pisala, besna, nisam mogla da razumem Davida, koji nije ustao i zapušio im usta. Nisam mogla da prihvatim da ide za njim i da mu viče ,,Ana, Ana, Ana", punio mu je glavu, umesto da ga pusti. Jako sam ljuta, zato što se toliko iznerviram. Pročitala sam komentare da se ja suzdržavam zbog Aleksandre, da zbog nje ne smem da kometnarišem. To pričaju oni koji  ne mogu da shvate da sam ja na strani Aleksandre, a ne Ane - izjavila je Biljana.
Da ja ne smem da komntarišem, ne može meni Aleksandra da zabrani bilo šta. Dovoljno sam tvrdoglava da imam neki svoj stav. Bože moj, David je do juče bio sa Aleksandrom, ne mogu da tvrdim da je srećan, mislim da ćete i vi jednog dana to videti. Vidim da gleda u jednu tačku, kad se osami i vidim da je zabrinut, ja kao majka osetim da on u dubini pati - dodala je Biljana.

Foto: TvPink Printscreen

Da se podsetimo, Biljana Dragojević nije htela da da ugovoren intervju portalu Pink.rs, zbog Aleksandrinog uticaja na nju, kako je izjavila.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA NE MOŽE DA GLEDA ZALJUBLJENOG DAVIDA! Biljana JAVNO PODRŽAVALA SINA, pa OTKRILA ovo o Ani Korać! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'