AKTUELNO

Ništa nije želeo da izostavi kad su parovi u pitanju.

Nenad Aleksić Ša je na samom ulasku u Belu kuću pozitivno uticao na mnoge zadrugare, a evidentno je da se trudi da bude kreativan i zanimljiv gledaocima kraj malih ekrana.

On je poslednjih nekoliko dana pomno pratio šta se dešava na velelpnom imanju, a voditelj Ognjen Amidžić došao je u Belu kuću kako bi intervjuisao ukućane, a između ostalog i njega.

Foto: TvPink Printscreen

Ša je u razgovoru sa njim ispričao šta zaista misli o parovima u Zadruzi, a ni Jovanu Tomić Matoru i Sanju Stanković nije izostavio.

Ima mnogo fejk priča i svađa, tako da sam skapirao ko će kad da skoči. Zauzeo sam stav na početku. Što se tiče Ane i Davida, nemam šta da osuđujem, on je super dečko. Nismo mogli da se družimo zbog Aleksandre. Nije dozvoljavala da ide sa muškim društvom, zato je njemu pukao film. On je hteo da se izvuče iz svega toga, Ana je došla kao kec na deset i to je to. Sa jedne strane, žao mi je Aleksandre, jer je ostavljena. Sa druge strane, on hoće smiren život, drugačiji. Marko i Luna se gotive još odavno, sinoć sam morao da se preselim iz kreveta zbog njih. Sanja i Matora mogu da se posvađaju oko najveće gluposti, ali se brzo pomire. One se stvarno vole, tu nema greške ni fejkovanja. To su moje drugarice - rekao je Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Nenad Aleksić Ša

'