AKTUELNO

Voditelj nije očekivao da će biti surovo iskrena.

Marija Kulić napravila je totalnu pometnju kada se vratila u Belu kuću nakon mesec dana, jer je bila razočarana zbog svoje ćerke Miljane Kulić. Ono što ju je posebno povredilo jeste to što je javno upražnjavala s*ks sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Ona je nekoliko puta istakla da je to bilo sramno za njihovu porodicu i upozoravala ju je da povede računa o svojim postupcima. Međutim, Zola je rešio da stavi tačku na nepoverenje njegove buduće tašte, pa je tim povodom i verio njihovu miljenicu.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Kulićeva i dalje skeptična po pitanju njihovog odnosa, voditelj Ognjen Amidžić stigao je u Belu kuću kako bi porazgovarao sa njom i otkrio da li su joj se slegli utisci o svemu što ju je zadesilo.

MIljana sve olako shvata, ona se brzo vezuje za ljude. Kaže da je u vezi dva meseca, kao da su zajedno ne znam koliko. Koliko sam primetila, ne šali se uopšte, ozbiljna je u svemu. Iznenadila sam se i što je pristala da je veri. Mislila sam da će da odradi neki potez koji bi mene oduševio. Umesto da kaže da ne žuri i da ima vremena, ma jok. Ona je takva.Možda ću da pogrešim, ali... Kad on njoj non stop priča da je voli, da ne može bez njega, da hoće da provede život sa njom, to su priče za malu decu. Miljana voli to, ali prvi koji je naišao, ona je pristala. Mi svi njoj želimo sve najbolje, svi je mnogo volimo. Ona je posebna, sa njom imam drugačiji odnos nego sa Tijanom i Anom. Ja razumem da je željna i da voli da bude voljena i da je u takvim godinama, logično je da ima momka. Nisam branila da se zabavljaju, ni da se ljube, ni da budu sami, apsolutno ništa. Čak, ona je u tom momentu bila u depresiju, bolesna. Još ja kažem svima da je super što je došao momak, nastaće simpatije i biće bolje. Međutim, sve je to prebrzo krenulo. Dok nisam bila tu, oni su svako veče... Razumem, neprijatno mi je da pričam sa tobom o takvim stvarima. Ljudi vide kakav je moj stav po tom pitanju. Što se dece tiče, rekla sam joj da mi ni slučajno nije spomenula! Ne mogu da kažem da sam bila protiv njega, ni da je nekulturan, samo sam skeptična po pitanju emocija. To što on priča neke stvari, kod mene ne bi prošle. On nije u stanju da bude njen zaštitnik, kad nije u pravu neću da ih štitim! - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Marija je iskoristila priliku i da ispriča kako ona iz svog ugla vidi Lunu Đogani i Marka Miljkovića, kao i Davida Dragojevića i Anu Korać.

David i Ana... Meni je drago što je on srećan, on nije loš momak. Opet, iznela sam svoje mišljenje, trebalo je to da se završi mnogo ranije. Vidiš da je i Aleksandra ograničena, posesivna, vidi se da ima neki psihički problem iz detinjastva. On je njoj bio sve, može da se svađa sa svima, ali u Davida je gledala kao u Boga. Znajući da je takva, uradio je ovo, ipak. I on je to priznao, ali opet, ne bi iko mogao reč da mu kaže da je završio to dok je ona bila tu. Simpatije između Ana i Davida su se videle. David je bio jedini koji je bio uz Aleksandru, ne bi ni smeo to tek tako da joj kaže. Što se tiče Lune i Marka, ona je devojka koja je željna pažnje, vidi da postoje neke veze. I ona je bila u vezi u prošlom rijalitiju, oseća zaštitu neku. Kad smo mi pričali na početku da postoje simpatije između njih, a Marko je proračunat, taktičan je, planira. Ne sedi on za džabe sam i ne mudruje. On unapred kuje plan, a bojim se, Luna mi je draga. Bojim se da vremenom ne bude povređena i od strane Marka. Ako dođe do toga, ništa nije strašno - rekla je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marija Kulić

'