AKTUELNO

Nije želela da dovede u pitanje svoju vezu sa Miljkovićem.

Tokom sinoćnog muzičkog takmičenja "Zadrugovizije 2" došlo je do nesuglasica između Lune Đogani i Marka Miljkovića prilikom čega joj je on rekao da mora da skrati jezik, jer će ih to koštati veze.

Naime, Miljkoviću je zasmetalo što o njihovim ljubavnim problemima, blogerka priča sa ostalim zadrugarima, te joj je zbog toga prebacio.

Foto: TvPink

Neću da o našoj vezi pričaš za drugima. Ja sam tebe prihvatio takvu kakva jesi. Ti si napravila glupost i ja sam na osnovu toga zaključio neke stvari. Kvariš nešto što je krenulo u odličnom smeru. Ja sam se zaleteo malo u startu - rekao je Marko.
Ti ne dozvoljavaš da ja budem ono što ja jesam. Ja neću ovo, mene ovo smara. To tvoje: "Nisi ti moj tip, moraćeš još da naučiš"  - rekla je Luna sa očima punim suza.

Foto: TvPink Printscreen

Previše sam se prepustio. Tražim novu tajnu - nastavio je Marko.
Hoću svaki put da mi kažeš kada pogrešim. Nedostaješ mi. Nekako mi dan nema smisla kad mi ti ne kažeš dobro jutro i ne nasmeješ - pričala je Luna grleći i ljubeći Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijevoj je bilo naposletku veoma teško što je dovela svojim postupcima u pitanje svoju vezu sa Markom, te ga je zamolila da joj ubuduće uvek skrene pažnju na to.

Pročitajte još: VOLIM TE, NEDOSTAJEŠ MI: Ana skočila Davidu u zagrljaj, pa ga OBASIPALA POLJUPCIMA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'