AKTUELNO

Đoganijevu očekuje muzička karijera.

Tokom prethodne noći održano je muzičko takmičenje "Zadrugovizija 2" koje je završeno i više nego uspešno. Sinoć je novinarski i stručni žiri dao svoj glas, ali i gledaoci su imali priliku da daju svoj glasu putem Fejsubka i SMS glasova.

Nasuprot tome, danas su zadrugari imali priliku da glasaju ko je po njihovom mišljenju bio najbolji i ko je zaslužio pobedu, pa su ocenili nastupe svoji cimera.

Hoću svima da se zahvalim koji su glasali za Davida i mene... Bora me je oduševio, mnogo je lepo pevao. Miljana je bila super, energična. Skinula je Kseniju u originalu. A onda tek Marijin pogled - prokomentarisala je Ana Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Nenad Aleksić Ša je bio oduševljen nastupom Lune Đogani i Sava Perovića, te je svoj glas dao njima dvoma, a Đoganijevoj je ponudio pesmu.

Jedan od najboljih nastupa Luna i Savo i Zlata i Bora. Evo da prokomenatišem. Luna mnogo me podsećaš na Anabelu, jedva čekam da radimo pesmu - poručio je Ša Đoganijevoj.

Foto: TvPink Printscreen

Adam mi je bio super u odnosu na ovo što gledam ovde. Da uđe u punu Arenu sa onim stavom da bi ozračio celu Arenu u sekundi... Zlato, kako da komentarišem tvoj glas. Bora se odlično snašao. Ono što snašli su se u stvarima za kojima sam mislila da neće. Bora ne zna tekst, glupira se, ja sam mislila da će on da napravi neko sranje - prokomentarisala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SKUVALA MU KAFU ZA DOBRO JUTRO! Ana dozivala Davida IZ SVEG GLASA da se probudi! NE MOŽE BEZ NJEGA NI ČASA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'