AKTUELNO

Stanari Bele kuće će izneti svoje mišljenje.

Tokom prethodne večeri održano je muzičko takmičenje "Zadrugovizija 2" koje je definitivno obeležilo ovu sezonu rijalitija "Zadruge 2". Pobedu od strane stručnog žirija odneli su Nenad Aleksić Ša, Aleksa Savić, Mina Vrbaški, Ljuba Pantović i Marko Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinarski žiri je najveći broj glasova dao Mariji i Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli. Putem Fejsbuk stranice pobedu su odneli Ana Korać i David Dragojević, a SMS glasovima su ubedljivu pobedu odneli Luna Đogani i Savo Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je publika rekla svoje, danas su zadrugari takođe imali priliku da kažu ko je po njihovom mišljenju zaslužio pobedu i da u prilog tome iznesu i argumente.

Dragi zadrugari, čestitamo svima na trudu i na postignutom uspehu. Nadamo se da ste se lepo proveli tokom "Zadrugovizije". S obzirom na to da od sinoć komentarišete ko je bio kakav, sada ćete birati svog favorita "Zadrugovizije" Neophodno je da obrazložite zbog čega je taj neko bio najbolji - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Ko je po mišljenju zadrugara pobednik ove "Zadrugovizije" ostaje da saznamo. Zato ostanite uz televiziju Pink i portal Pink.rs.

Pročitajte još: TEK ĆE DA SE OTKRIJU PRAVA LICA! Marija sigurna da će PASTI MASKE zadrugara, a njihov odnos je najviše interesuje! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'