AKTUELNO

Nije mogao više da ćuti!

Ono što je iznenadilo sve takmičare, ali i širu javnost jeste bliskost Ane Korać i Davida Dragojevića, a koji su posle samo nekoliko dana stupili u vezu i javno ozvaničili svoju ljubav.

Budući da se to dogodilo odmah nakon što je njegova bivša devojka Aleksandra Subotić napustila rijaliti diskvalifikacijom, Maja Marinković je u emisiji ,,Igra istine" odlučila da pred svima upita Dragojevića da li smatra da se tim postupkom poneo kao pravi muškarac.

Foto: TvPink Printscreen

Ona i ja smo imali naše teme, ja sam joj indirektno stavljao do znanja da me neke teme guše i da ću otići odavde. Ja hoću da živim nasmejan i bez stresa. Ja ne znam da li neko zna, ali kad je to bilo za kačket, ja sam hteo da preskočim ogradu, pa sam se vratio. Ona je i te kako znala, samo što nije htela da prihvati neke stvari. Ona je rekla da će da ode, a ja sam sve to trpeo da se ne bih osećao krivim. Ja sam rekao da je ovde nikada ne bih ostavio i ovako su je svi napadali, svađala se. Nisam želeo to - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Dragojević je bez dlake na jeziku progovorio o svemu što mu je bilo na duši, a kako su ostali zadrugari odreagovali, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#David Dragojević

'