AKTUELNO

Branila je svog dečka.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruge 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Marija Kulić je imala pitanje za Lazara Čolića Zolu, dečka njene ćerke Miljane. Ona je nepoverljiva u osećanja koja njen potencijalni zet gaji prema Miljani, a ove večeri joj je on dao još jedan razlog za sumnju.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras su svi zamišljali bogojavljenske želje, a ti si zamislio svoju bez Miljane. Zašto je nisi pozvao? - glasilo je pitanje.
Mi smo spavali i ti si nas u deset do ponoći probudila. Miljana je odjurila da zamisli želju, a ja sam ostao još par minuta da se rasanim. Kada sam otišao na dok nje nije bilo. Čuo sam da je to dozivaš, pa sam shvatio da je ona u kući. Moja želja je imala veze sa njom, nisam znao da moram da je zamislim sa njom - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Kada si gladan onda ti nije problem da dođeš unutra. Jako si zanimljiv sada. Ljubav pokazuju dela, zato sam sumnjičava. Ja iz dana u dan dolazim do zaključka da je ne voliš - bila je nepoverljiva Marija.

PROČITAJTE JOŠ: I ONA POSTAJE PEVAČICA NAKON ZADRUGE, postaće Lunina konkurencija! Miljana tražila od Ša da joj uradi pesmu!(VIDEO)

Miljana je glasno branila svog dečka i poručila svojoj majci da preteruje.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'