AKTUELNO

Sve je pripisao trenutku strasti.

Marijana Zonjić i Toma Panić su se na poslednjoj žurki previše opustili i završili pod jorgan planinom. Pljuštali su poljupci, a zadrugari su saznali tokom prethodne noći da je maneken imao nameru da ima s*ks sa njom.

Ovo je povredilo Zonjićevu, jer je Toma počeo da joj se dopada, pa mu je zbog toga i prebacila, a on joj jasno stavio do znanja da ne želi ozbiljniju vezu sa njom i da će ono što se desilo među njima pripisati trenutku kada su ih ponele strasti.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam navikao da imam žensko pored sebe. Prija mi žensko. Šta je problem? Šta hoćeš da kažeš, da se ja tebi sviđam? Šta ćemo sa tvojim emocijama? - upitao je Toma Marijanu.
Ja nisam ništa rekla - odgovorila je kratko ona.
Reci mi šta želiš, pa da vidimo šta možemo - rekao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Ti dođeš kod mene i mrtav pijan mi kažeš da ti se sviđam. I onda puste snimak gde si rekao da si želeo da imaš s*ks sa mnom. Ponašaš se nekako toplo-hladno. Ne sviđa mi se Marko. Otako je sa Lunom, ne sviđa mi se - pričala je Marijana i priznala da joj je lepo kraj Tome.
Družimo se i to je to, u okej smo odnosu. Tu sam ja za tebe. Šta je tu problem? Desilo se šta se desilo, biću tu, kraj priče - pričao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Matora pred Davidom otkrila Ani da je Marko Marković ZALJUBLJEN U NJU: Koraćeva POBESNELA, a onda je Dragojević ovako odreagovao! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'