AKTUELNO

Nije mogao više da trpi njene reči.

''Gledanje snimaka'' se završilo pa su se zadrugari vratili svojim uobičajenim aktivnostima. Međutim, Miljana Kulić je ronila suze na ugaonoj garnituri u dnevnom boravku jer je očekivala da bude pušten ljubavni snimak Zole i nje, umesto snimka intimnog odnosa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njen dečko, Lazar Čolić Zola je priznao da je takođe iznenađen što su samo to prikazali jer smatra da Miljana i on prave materijala za mnoge druge situacije.

Kakvih smo sve plesova imali. Svašta smo radili, nismo samo imali odnose - govorio je Zola dok je Miljana plakala, a onda se Marija uključila:
Rekla sam ti da više to ne radite. Nešto tu ne štima. Gotovo. Nikome ovde ne verujem da se vole. Kažem ti lepo, ako ti smeta i sramota ti je, nije trebalo da radiš - govorila je Marija, a onda se Miljana nadovezala:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mi smo dva meseca u Zadruzi. Krivo mi je nešto drugo. Nemam samo ja odnose - uplakano je pričala Miljana, a Marija je tešila rečima:
Nemoj da plačeš. Nema potrebe da plačeš, videćemo da l' ćete opstati. Mislim da emocije sa njegove strane nisu iskrene. Tebe su izglasali za najneromantičnijeg. Ne može ni da te masira. I to kad ga nateraš.. - govorila je Kulićeva Miljani i njenom dečku Zoli.

Zoli je odjednom pukao film, pa je u lice sasuo sve ono što mu je bilo na duši otkad se Marija vratila u rijaliti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što ne komentarišeš kad sam napisao pesmu u zalagaonici za par minuta o njoj? Što ne spomeneš sva ona iznenađenja koja sam pravio za nju, za mesec dana, što sam joj poklonio minđuše? Tebi su svi ovde fejk, tako da me ne dotiče šta imaš da kažeš o našoj vezi... - drsko je odgovorio Zola.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'