AKTUELNO

Kao Don Kihot, branila se od svih.

U nizu snimaka koji su pušteni večeras, akteri onog koji je izazvao burne reakcije ticao se Rebeke Popović, Lune Đogani i Marka Miljkovića koji su komentarisali da Olja Bajrami oseća nešto prema Miljkoviću, ali i Marku Petruševiću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što je snimak prikazan, svi su ustali da komentarišu. Vrlo brzo je došlo do rasprave između aktera snimka, ali i Dorotee Jovanović i pevačice Zorice Marković koja je branila Bajramijevu. Prva se oglasila pevačica iz Bosne.

Prestani više da lažeš devojko, odbij od mene! - vikala je Olja.
Ako je ona zaljubljena u njega, rekla bi meni, šta je sa vama ljudi? Ovo je laž. Od Bore je krenula ta laž - oglasila se Zorica Marković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ma ja sam rekla da bi ona bila sa Markom da on tada nije bio zaljubljen u Draganu Mitar - pravdala se Jovanovićeva, a onda se oglasila Olja Bajrami:
Ja sam Olja Bajrami, sedi dole. Ovde koji se sprda sa mnom je Bora koji je prvo krenuo da mi namešta svađu sa Miljanom oko brašna. On je počeo da pravi problem između Petrućija i Rebeke jer mu je dosadno. Lako je biti prostitutka, ja sam ime i prezime. Meni je žao njih dve. Hoćeš da ti ga otmem, da ti ga uzmem?! - rekla je Olja i zapretila Rebeki.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dorotea Jovanović

#Luna Đogani

#Marko Petrušević

#Olja Bajrami

'